چهارشنبه 23 مرداد ، قیمت نفت 5 درصد افزایش یافت؛ بزرگترین جهش قیمت از دسامبر 2019
به گزارش شارژ 10، قیمت نفت دیشب پس از به تاخیر افتادن وضع تعرفه علیه واردات چین، 5 درصد جهش کرد اما در ادامه با آمارسازی درباره ذخایر نفت آمریکا یک درصد اندکی از این افزایش خنثی شد.

مهر به نقل از رویترز نوشت: قیمت نفت در حالی با اعلام افزایش غیرمنتظره ذخایر نفت آمریکا در هفته گذشته، سقوط کرد که دیشب پس از به تاخیر افتادن تعرفه های چین توسط ترامپ، 5 درصد جهش نموده بود.
اقدام رییس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، باعث شد قیمت کالاها، سهام و سرمایه های دیگر بالا برود، چراکه این خوش بینی را به وجود آورد که تاثیر منفی جنگ تجاری که بازارهای جهانی و اقتصادهای جهان را تحت فشار قرار داده است، برای مدتی کمرنگ گردد. قیمت نفت تا 5 درصد جهش کرد.
تا ساعت 9:19 چهارشنبه به وقت تهران، قیمت پیش خرید هر بشکه نفت خام برنت 63 سنت یا 1.03درصد سقوط کرد و به 60.65 دلار رسید. این شاخص در انتها معاملات دیشب 4.7 درصد جهش نموده بود، که بالاترین جهش یک روزه آن از ماه دسامبر تاکنون است.
قیمت پیش خرید هر بشکه نفت خام نیمه سنگین آمریکا، دابلیوتی آی، 74 سنت یا 1.30 درصد سقوط کرد و به 56.36 دلار رسید. قیمت این شاخص در انتها معاملات دیشب با 4 درصد جهش بسته شد که بیشترین افزایش آن در یک ماه اخیر است.
اما آن چه باعث سقوط قیمت ها در روز چهارشنبه شد این بود که موسسه سوخت آمریکا اعلام نمود میزان ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته به طور غیرمنتظره ای رشد نموده است. طبق داده های این موسسه، میزان ذخایر نفتی آمریکا با 3.7 میلون بشکه افزایش به 443 میلیون بشکه رسیده است.
تحلیل گران پیش بینی نموده بودند میزان این ذخایر این هفته 2.8 میلیون کاهش یابد.
منبع: همشهری آنلاین