لغو محدودیت های کرونایی در پاکستان
به گزارش شارژ 10، نخست وزیر پاکستان اعلام نمود از امروز محدودیت های اعمال شده برای مقابله با کرونا به صورت مرحله ای لغو می گردد.

به گزارش خبرنگار دفاتر منطقه ای خبرنگاران، نخست وزیر پاکستان گفت از امروز محدودیت های اعمال شده برای مقابله با کرونا به صورت مرحله ای لغو می گردد.
با اینکه شیوع بیماری کرونا در پاکستان بیشتر شده اما عمران خان نخست وزیر این کشور گفت از امروز شنبه محدودیت ها در این زمینه به صورت مرحله ای لغو می گردد.
وی اضافه نمود: بیش از این نمی توان به افرادی که به صورت روزمزد زندگی خانواده خود را تأمین می نمایند فشار آورد.
به گفته وی، بنابراین کارگران همچنین رانندگان تاکسی و موتور سه چرخ با رعایت موارد بهداشتی می توانند کار خود را شروع نمایند.
این در حالی است که اتحادیه پزشکان پاکستانی با انتشار کلیپ ویدئویی ضمن هشدار در زمینه شیوع بیماری کرونا از عمران خان درخواست کردند که در دستور خود برای لغو مرحله ای محدودیت ها تجدید نظر کند و قرنطینه عمومی را ادامه دهد وگرنه فاجعه انسانی به وقوع خواهد پیوست.
ح
منبع: خبرگزاری فارس