طرز تهیه کلافوتی آلبالو، دسر سنتی فرانسوی
به گزارش شارژ 10، دسر ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین خوراکی ها در سراسر دنیا هستند. در این میان دسر های میوه ای به علت عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش طعم و گوارا هستند و هواداران خاص خود را دارند. دسر ها معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن ها به هضم بهتر غذا یاری می نماید. کلافوتی نوعی دسر سنتی فرانسوی است که با انواع میوه مانند آلبالو، گیلاس، زردآلو و. تهیه می گردد و بسیار خوشمزه و لطیف است. کلافوتی را معمولا همراه با بستنی و به صورت گرم سرو می نمایند.
کلافوتی آلبالو یکی از انواع خوشمزه کلافوتی است که بسیار خوشمزه و خوش آب و رنگ است. اگر در پی یک دسر خاص و خوشمزه هستید، پیشنهاد ما به شما کلافوتی آلبالو است. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
کره: 50 گرم
آلبالو بدون هسته: 450 گرم
شکر: 55 گرم
آرد سفید قنادی: 100 گرم
شیر: 200 میلی لیتر
تخم مرغ: 4 عدد
وانیل: 1 قاشق چای خوری
پودر قند برای تزیین: به اندازه لازم
بستنی وانیلی: به اندازه لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این دسر میوه ای خوشمزه ابتدا کف قالب موردنظر را کمی چرب کنید و آلبالو ها را کف ظرف بریزید. قالب را به مدت 5 دقیقه داخل فر بگذارید، سپس از فر خارج کنید و 1 قاشق غذاخوری شکر روی آن بپاشید. در مرحله بعد کره ذوب شده را داخل یک کاسه بریزید و شکر را همراه با وانیل و تخم مرغ به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید، سپس آرد سفید شیرینی را با الک داخل مواد بریزید و هم بزنید تا آرد حل گردد. در آخر شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. حالا مایه دسر را روی آلبالو ها بریزید و قالب را برای 10 دقیقه اول، داخل فر 200 درجه قرار بدهید و 35 دقیقه بعد را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. بعد از پخت، دسر را از فر خارج کنید و صبر کنید از داغی و حرارت بیفتد، سپس روی آن را با پودر قند تزیین کنید و همراه با بستنی وانیلی سرو کنید، نوش جان.
نکات مهم
1ـ این دسر به صورت گرم سرو می گردد. سعی کنید دسر های میوه ای را به صورت تازه مصرف کنید و از نگهداری طولانی مدت آن ها در یخچال، اجتناب کنید.
2ـ دسر کلافوتی هنگام پخت داخل فر پف می نماید و بعد از پخت و خروج از فر، پفش می خوابد، پس نگران نباشید.
3ـ حتما فر را 15 دقیقه قبل از آغاز پخت، گرم کنید.
منبع: گردشبان