طرز تهیه موس هندوانه ای برای شب یلدا
به گزارش شارژ 10، اگر هنوز برای شب یلدا کیک دلخواه خود را انتخاب نکرده اید، یا می خواهید علاوه بر کوکی هندوانه کیک نیز تهیه کنید می توانید به موس هندوانه فکر کنید. این کیک یخچالی مواد اولیه آسانی دارد و به راحتی در منزل تهیه می گردد. از مواد مورد احتیاج برای تهیه موس هندوانه می توان به بیسکوییت پتی بور و ژله هندوانه اشاره نمود. تزیین موس هندوانه نیز به سلیقه شما بستگی دارد. شما می توانید این موس را مثل کیکی بزرگ آماده کنید و سپس آن را در میزان دلخواه برش دهید. بعلاوه می توانید مواد موس را در لیوان یا کاسه های مد نظر خود بریزید. برای آشنایی با طرز تهیه موس هندوانه، در این مقاله از خبرنگاران مگ، همراه ما باشید.

طرز تهیه موس هندوانه
علاوه بر کیک انار و کیک هندوانه، موس، نوعی دسر خوشمزه است که شما بسته به ذائقه خود می توانید در تهیه آن از انواع میوه و ژله بهره ببرید. موس ها بافتی نرم و شبیه به چیزکیک دارند. موس هندوانه یکی از پرطرفدارترین خوراکی های شب یلدا است.
مواد مورد احتیاج برای تهیه موس هندوانه
عنوان | اندازه |
بیسکوییت پتی بور | 2 بسته |
کره | 100 گرم |
ژله هندوانه | 1 بسته |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
پودر کاسترد | 3 قاشق غذاخوری |
شیر | نصف پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
پوره هندوانه | 1 پیمانه |
خامه | 100 گرم |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
مراحل تهیه موس هندوانه
- بیسکوییت ها را در غذاساز یا گوشت کوب برقی بریزید تا پودر شوند.
- کره را به روش بن ماری ذوب کنید. سپس آن را با بیسکوییت پودر شده مخلوط کنید.
- بیسکوییت ها را کف قالب دلخواه خود بریزید. بهتر است از قالب کمربندی بهره ببرید. با ته لیوان بیسکوییت ها را فشار دهید تا کمی فشرده شوند. این کار از شکسته شدن بیسکوییت هنگام برش موس جلوگیری می نماید.
- قالب را در یخچال قرار دهید.
- پودر ژلاتین و ژله را در اندازهی آب جوش حل کنید. پودر کاسترد را نیز در شیر حل کنید.
- ژله و کاسترد را با یکدیگر مخلوط کنید و در قابلمه ای بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا محلول شما گرم گردد. سپس پوره هندوانه را به محلول اضافه کنید.
- پس از یکدست شدن مواد قابلمه را از روی حرارت بردارید. کمی صبر کنید تا مواد خنک شوند. خامه و وانیل را به ترکیب ژله ها و پوره هندوانه اضافه کنید. مخلوط به دست آمده را روی بیسکوییت ها بریزید.
- قالب را برای 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد، کامل خود را بگیرند. پس از آن موس هندوانه شما آماده است. نوش جان!
با طرز تهیه مسقطی آشنا شوید!
طرز تهیه موس هندوانه رژیمی
اگر به جز کیک کدو حلوایی قصد تهیه کیک های یلدایی دیگر را نیز دارید می توانید موس هندوانه را تهیه کنید. این موس هندوانه شبیه به کیک های خامه ای یا رولت است و برای تهیه آن باید ابتدا کیکی با پودر ماچا آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه موس هندوانه رژیمی
عنوان | اندازه |
تخم مرغ | 4 عدد |
پودر ماچا | 4 قاشق چای خوری |
شکر دانه ریز | 65 گرم |
روغن | 40 میلی لیتر |
وانیل | به اندازه لازم |
آرد | 1 پیمانه |
نشاسته ذرت | 1 قاشق چای خوری |
مواد لازم برای تهیه لایه میانی موس | |
پوره هندوانه | 1 پیمانه (250 میلی لیتر) |
ژلاتین | 1.5 قاشق غذاخوری |
آب سرد | یک هشتم پیمانه |
شکر | یک چهارم پیمانه |
آب لیمو | 2 قاشق چای خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
خامه سرد | نصف پیمانه |
مراحل تهیه موس هندوانه رژیمی
- فر را با دمای 165 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. درون قالب کیک نیز کاغذ روغنی پهن کنید.
- در این فاصله 3 عدد زرده تخم مرغ و نصف شکر را با همزن برقی هم بزنید تا کم رنگ و غلیظ گردد.
- آرد کیک را الک کنید و سپس همراه با روغن و عصاره وانیل به تخم مرغ اضافه کنید.
- در ظرفی دیگر یک عدد سفیده تخم مرغ بریزید و هم بزنید تا غلیظ گردد. سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید تا غلیظ گردد.
- در یک کاسه 2 قاشق غذاخوری پودر ماچا و 4 قاشق از مخلوط زرده تخم مرغ را با یکدیگر ترکیب کنید. 3 قاشق از سفیده تخم مرغ را به مواد خود اضافه کنید.
- اندازهی از مخلوط را در قیف بریزید و نواری از مواد روی کاغذ روغنی درست کنید.
- قالب را برای 2 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید. سپس قالب را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک گردد.
- در این مدت 3 سفیده تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید و 30 گرم شکر به جای مانده را به آن اضافه کنید. آن قدر مواد را هم بزنید تا بافت نرم و سبکی داشته باشند. تخم مرغ را به مواد قبلی اضافه کنید.
- مخلوط را درون قالب پهن کنید. قالب را در فر بگذارید. حدود 20 دقیقه بعد کیک شما آماده است.
- کیک را با دقت از کاغذ روغنی جدا کنید. وسط کیک را به شکل نیم دایره برش دهید.
- در کاسه ای ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید.
- پوره هندوانه، اندازهی شکر و آبلیمو را در قابلمه ای میانه بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل گردد.
- ژلاتین را به مخلوط پوره هندوانه اضافه کنید. مخلوط را از روی حرارت بردارید و در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. سپس خامه را با همزن برقی هم بزنید تا پف کند. سپس خامه را به مواد اضافه کنید. مواد را داخل برش های هلالی کیک بریزید تا شبیه هندوانه گردد. موس کیک رژیمی شما آماده است. نوش جان!
می توانید این کیک را برای 4 روز در یخچال قرار دهید.
نکاتی برای تهیه موس هندوانه
1. شما می توانید موس هندوانه را در ظرف های کوچک و تک نفره بریزید. برای تزیین دسرهای یک نفره می توانید از دانه های انار که یادآور شب یلدا است بهره ببرید. بعلاوه می توانید تکه های هندوانه را با قالب های کوچک شیرینی برش دهید و روی موس بگذارید.
2. برای تهیه موس هندوانه قالب های میانه کیک تهیه کنید. قالب های شما می تواند به شکل قلب، گل یا حتی ستاره باشد. سپس مواد را درون این قالب های تک نفره بریزید و پس از آماده شدن موس آن ها را به ظرف دلخواه خود انتقال دهید.
3. می توانید از خامه قنادی فرم گرفته برای تهیه موس هندوانه بهره ببرید.
سخن آخر؛ موس ها خوراکی هایی با بافت نرم و لطیف هستند و برای تهیه آن ها می توان از کیک یا بیسکوییت استفاده کرد. موس هندوانه یکی از خوشمزه ترین خوراکی های شب یلدا است که با استفاده از ژله و پوره هندوانه تهیه می شوند. ژلاتین عضو ثابت مواد اولیه برای تهیه موس است که به نرم تر شدن بافت این خوراکی یاری می نماید.
منبع: دیجیکالا مگ