از تمام توانِ اتحادیه اروپا برای عقب راندن ترکیه استفاده می کنیم
به گزارش شارژ 10، به گزارش خبرنگاران به نقل از العربیه، جوزف بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز یکشنبه گفت که این اتحادیه باید از توان خود برای عقب راندن ترکیه استفاده کند و تحریم ها یکی از ابزارهاست.

با ما سفر کنید و با تور ترکیبی اروپا از قاره سبز دیدن کنید و با دریافت خدمات ویزای شینگن از گردش به دور اروپا لذت ببرید.
به گفته مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، ترکیه به دنبال بازگرداندن امپراطوری سابق است.
خبرگزاری العربیه همچنین به نقل از یک دیپلمات اروپایی گزارش داد که نشست سران اروپا درصدد به کار دریافت سازوکار تهدید و تطمیع ترکیه است و اینکه رئیس مجلس اروپا به رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه اطلاع داده که گزینه های تحریم و گفتگوی همه جانبه بر روی میز است و بنابراین از او خواست که تنش زدایی نموده و به اقدامات تحریک آمیز خاتمه دهد.
رئیس مجلس اروپا همچنین پیشنهاد کرد که گفتگوهای چندجانبه ای برای حل و فصل اختلافات مربوط به دریای مدیترانه برگزار گردد.
از سوی دیگر، ژان ایو لودریان وزیر امور خارجه فرانسه هم روز یکشنبه گفت که نشست سران اروپا در اواخر سپتامبر موضوع ترکیه و تنش های مدیترانه را در رأس برنامه های خود دارد و موضوع آنالیز تحریم آنکارا نیز در دستور کار قرار گرفته است.
لودریان گفت: در نشست پیش روی سران اروپا که اواخر ماه جاری برگزار می گردد، پرونده ترکیه مطرح خواهد شد و ما به همراه دیگر وزرای خارجه پرونده ترکیه را در برلین آماده کردیم تا ابزارهای متعددی برای مقابله با ترکیه وجود داشته باشد.
منبع: خبرگزاری مهر