عوارض فوت کردن نوشیدنی ها و غذا های بسیار داغ

به گزارش شارژ 10، یکی از عادت های بد ما ایرانی ها فوت کردن خوراکی ها و نوشیدنی های بسیار داغ است که موجب کم حافظگی می گردد.

عوارض فوت کردن نوشیدنی ها و غذا های بسیار داغ

به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، یکی از عادت های بد ما ایرانی ها در هنگام گرسنگی خستگی بیش از اندازه، ذوق خوردن و در مواقعی که بسیار عجله داریم فوت کردن غذا های بسیار داغ است که در ادامه این مطلب با بعضی از عوارض فوت کردن و دمیدن بر روی خوراکی ها و نوشیدنی های داغ آشنا می شوید.

فوت کردن غذا های داغ موجب پخش بوی بد دهان در محیط پیرامون خود و همچنین انتقال انواع بیماری ها در افراد دیگر که در نزدیکی ما هستند می گردد.

آزمایش ها و تحقیقات نشان می دهد که هوای داخل دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن تشکیل شده است.

انسان برای بقای خود احتیاج به اکسیژن دارد و بدن او بعد از دریافت اکسیژن (عمل دم) آن را در هنگام بازدم به دی اکسیدکربن تبدیل می نماید. فوت کردن در خوراکی ها و نوشیدنی های داغ همچون (چای، قهوه، شیر، سوپ و...) باعث ترکیب شدن دی اکسید کربن و اسید هایی با غذا شده و در اثر این ترکیب ماده ای مضر برای بدن ایجاد می گردد که ترکیب آن با خون باعث به وجود آمدن پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و همچنین بر روی باروری مردان نیز تأثیر سوء می گذارد.

محققان طب سنتی بر این باورند که با عمل فوت کردن در غذا و خارج شدن گاز دی اکسیدکربن و اسید ها از دهان مواد و فضولاتی که باید به وسیله دهان خارج شوند با ورود دوباره به بدن باعث ایجاد مشکلاتی می شوند که از لحاظ بهداشتی نیز بعضی ویروس ها و میکروب ها به وسیله تنفس باید از بین بروند، اما با این عمل دوباره به بدن بازمی گردند و باعث ایجاد انواع بیماری ها در بدن انسان می گردد.

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 13 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sharj10.ir شناسه مطلب: 720

به "عوارض فوت کردن نوشیدنی ها و غذا های بسیار داغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عوارض فوت کردن نوشیدنی ها و غذا های بسیار داغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید