طرز تهیه پاستا پستو در 15 دقیقه

به گزارش شارژ 10، پاستا پستو، این غذای اصیل ایتالیایی، در سراسر دنیا به عنوان نمادی از طعم و لذت شناخته می گردد. تنوع بی نظیر سس ها و ترکیبات آن، پاستا را به گزینه ای ایده آل برای هر ذائقه ای تبدیل نموده است. در این میان، پاستا پستو با طعم بی نظیر و رنگ سبز دل فریبش، جایگاه ویژه ای در قلب علاقه مندان به آشپزی پیدا نموده است. این غذا، با ترکیبی ساده از ریحان تازه، پنیر پارمزان، سیر، دانه کاج و روغن زیتون، تجربه ای فراموش نشدنی را برای شما رقم خواهد زد.

طرز تهیه پاستا پستو در 15 دقیقه

در این مقاله، قصد داریم شما را با طرز تهیه پاستا پستو ساده آشنا کنیم. این دستور پخت ساده و سریع، به شما این امکان را می دهد تا در کمترین زمان، یک غذای لذیذ و دلچسب را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. پس با ما همراه باشید و با عطر و طعم بی نظیر پاستا پستو، لحظاتی خوش را تجربه کنید.

در بلاگ خبرنگاران مقاله طرز تهیه پاستا آلفردو را نیز مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه پاستا پستو

برای تهیه این غذای خوشمزه، به مواد زیر احتیاج دارید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
سینه مرغ1 عدد(در صورت تمایل)
قارچ200 گرم
ریحان تازه2 پیمانه
روغن زیتون½ پیمانه
سیر خرد شده2 حبه
پودر سیربه مقدار دلخواه
پاستا پنه1 بسته 500 گرمی
پنیر پارمزان½ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه پاستا پستو

آماده سازی پاستا

یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت بالا قرار دهید. کمی نمک به آب اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. سپس پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید و طبق دستور روی بسته، آن را بپزید. پس از پخت، پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید.

تهیه سس پستو

برگ های ریحان، پنیر پارمزان، سیر، دانه کاج(در صورت تمایل)، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آن ها را با هم مخلوط کنید تا یک سس یکدست و غلیظ به دست آید. در صورت احتیاج، می توانید کمی آب به مخلوط اضافه کنید تا سس رقیق تر گردد. البته برای اینکه با طرز تهیه سس پستو به خوبی آشنا شوید، پیشنهاد می کنیم تا مقاله سس پستو را مطالعه کنید.

نکته: در این دستور پخت، طرز تهیه پاستا پستو بدون مرغ را آموزش می دهیم. اما اگر تمایل دارید طرز تهیه پاستا پستو با مرغ را یاد بگیرید، می توانید مرغ گریل شده یا تکه های مرغ پخته شده را به پاستا پستو اضافه کنید و از آن لذت ببرید.

ترکیب پاستا و سس

سس پستو را به پاستای پخته شده اضافه کنید و آن ها را به آرامی با هم مخلوط کنید تا سس به طور یکنواخت روی پاستا پخش گردد.

نکته: اگر می خواهید پاستا پستو با شیر یا پاستا پستو با خامه تهیه کنید، می توانید در این مرحله کمی شیر یا خامه به مخلوط پاستا و سس اضافه کنید و آن ها را با هم مخلوط کنید.

نکته: اگر وقت کافی برای تهیه سس پستو ندارید، می توانید از سس پستو آماده بهره ببرید. در این صورت، کافیست سس را به پاستای پخته شده اضافه کنید و آن ها را با هم مخلوط کنید.

سرو پاستا

پاستا پستو را در ظرف های مناسب سرو کنید و روی آن را با کمی پنیر پارمزان رنده شده و برگ های تازه ریحان تزیین کنید. این غذای خوشمزه را می توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

نکته: کالری پاستا پستو به نوع پاستا، مقدار روغن زیتون و پنیر پارمزان استفاده شده بستگی دارد. اما به طور کلی، هر وعده پاستا پستو حدود 500 تا 600 کالری دارد. اگر در پی یک پاستا پستو رژیمی هستید، می توانید از پاستای سبوس دار بهره ببرید و مقدار روغن زیتون و پنیر پارمزان را کاهش دهید.

فرق پاستا پستو و آلفردو

پاستا پستو و پاستا آلفردو، هر دو از غذاهای محبوب ایتالیایی هستند که با سس های خامه ای تهیه می شوند. اما تفاوت اصلی آن ها در طعم و مواد تشکیل دهنده سس است.

  • سس پستو: این سس با استفاده از ریحان تازه، پنیر پارمزان، سیر، دانه کاج و روغن زیتون تهیه می گردد و طعمی تازه و گیاهی دارد.
  • سس آلفردو: این سس با استفاده از کره، خامه، پنیر پارمزان و سیر تهیه می گردد و طعمی غنی و خامه ای دارد.

در نهایت، انتخاب بین پاستا پستو و آلفردو به سلیقه شما بستگی دارد. اگر در پی یک غذای سبک و تازه هستید، پاستا پستو گزینه مناسبی است. اما اگر در پی یک غذای غنی و خامه ای هستید، پاستا آلفردو را انتخاب کنید.

در خاتمه، امیدواریم این مقاله به شما در تهیه پاستا پستو یاری نموده باشد. این غذای خوشمزه و ساده، گزینه ای عالی برای یک وعده غذایی سریع و لذیذ است. پس دست به کار شوید و با تهیه این غذا، لحظاتی خوش را برای خود و عزیزانتان رقم بزنید. اگر در پی دستور پخت های متنوع و هیجان انگیز دیگری هستید، به وبسایت ما سر بزنید و از دنیای بی انتهای آشپزی لذت ببرید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 21 بهمن 1403 بروزرسانی: 21 بهمن 1403 گردآورنده: sharj10.ir شناسه مطلب: 2387

به "طرز تهیه پاستا پستو در 15 دقیقه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا پستو در 15 دقیقه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید