طرز تهیه شلغم سرخ نموده اسنک سالم و خوشمزه

به گزارش شارژ 10، اگر به سیب زمینیسرخ نموده علاقه دارید اما به خاطر روغن زیاد از آن دوری می کنید؛ اگر بچه ها شمابه خوردن شلغم علاقه ای ندارند اما شما می خواهید که از فواید آن بهره مند شوند،بهتر است هرچهزودتر سراغ طرز تهیه شلغم سرخ نموده به عنوان اسنکی سالم و خوشمزه بروید.

طرز تهیه شلغم سرخ نموده اسنک سالم و خوشمزه

شلغم سرخ نموده به همراه سیب زمینی با کم ترین میزان روغن در فر تهیه می گردد. این غذا با ادویه هایی که در پخت آن استفاده می گردد آشپزخانه شما را سرشار از عطر هیجان انگیز ادویه کاری خواهد نمود و هیچ کس نمی تواند دست رد به تست این پیش غذا یا میان وعده لذیذ بزند. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه شلغم سرخ نموده

  • شلغم یک عدد بزرگ
  • سیب زمینی دو عدد بزرگ
  • سرکه سیب دو قاشق غذاخوری
  • پودر کاری ملایم یک قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه شلغم سرخ نموده

مرحله اول

برای تهیه شلغم سرخ نموده ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد و روی سینی فر را با یک ورق کاغذ روغنی کاملا بپوشانید.

مرحله دوم

شلغم ها را خوب شسته و پوست بگیرید. سپس آن ها رادر میزان های باریک و بلند خلالی برش بزنید.

مرحله سوم

سیب زمینی ها را خوب شسته و پوست آن را بکنید سپس مانند شلغم خلالی و هم میزان برش دهید.

مرحله چهارم

در یک بشقاب کوچک پودر کاری، پودر فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کنید.

مرحله پنجم

سیب زمینی و شلغم را در یک کاسه بزرگ ریخته و سرکه سیب را به آن اضافه کنید.

مرحله ششم

نیمی از ترکیب ادویه ها را به شلغم اضافه نموده و آن را طوری مخلوط کنید که کاملا طعم دار گردد. سپس مابقی ادویه را نیز به آن اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید.

مرحله هفتم

شلغم و سیب زمینی طعم دار شده را در سینی فر روی کاغذ روغنی بریزید و به سینی را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. شلغم سرخ نموده را از فر خارج نموده، آن ها را در سینی جابه جا کنید و دوباره به مدت 10 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا اطراف آن سرخ گردد. زمانی که شلغم و سیب زمینی کاملا طلایی رنگ شدند، شلغم سرخ نموده شما آماده است. آن را با سس باربیکیو کاله سرو کنید.

نکات طرز تهیه

  • به جای سرکه سیب می توانید از نصف قاشق غذاخوری روغن نارگیل بهره ببرید.
  • دقت کنید که هرچقدر برش شلغم ها و سیب زمینی قطورتر باشد، زمان بیشتری جهت پخت نیاز دارد.
  • بنابر سلیقه شخصی سیب زمینی ها با پوست نیز در این اسنک قابل استفاده است.
  • میزان ادویه ها مطابق ذائفه فردی قابل تغییر است.
  • این اسنک هم با انواع دیپ و هم با سس باربیکیو کاله قابل سرو است.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 14 شهریور 1401 بروزرسانی: 14 شهریور 1401 گردآورنده: sharj10.ir شناسه مطلب: 2113

به "طرز تهیه شلغم سرخ نموده اسنک سالم و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شلغم سرخ نموده اسنک سالم و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید