طرز تهیه خورشت آلو ترش به روش سمنانی

وقتی اسم خورش آلو را می شنویم انواع مختلفی از خورش ها به ذهنمان می آید. انواع مختلف آن از جمله خورشت آلوبخارا، آلو مسما، آلو با مرغ و گوشت است. اما جالب است بدانید درخورشت آلو ترش که امروز قصد داریم طرزتهیه آن را آموزش دهیم، به جای مرغ و گوشت از تخم مرغ استفاده می کنیم. این خورش مخصوص استان سمنان و یکی از غذاهایی است که آن را در ماه محرم هم به صورت نذری پخش می نمایند.

طرز تهیه خورشت آلو ترش به روش سمنانی
  • مواد لازم

پیاز یک عدد

سیر یک عدد

آلو 500 گرم

تخم مرغ دو عدد

نمک، فلفل زردچوبه به مقدار لازم

کاری به مقدار لازم

زیره به مقدار لازم

  • طرز تهیه خورشت آلو ترش

مرحله اول

آلوها را با آب سرد به خوبی بشویید و آن ها را بپزید.

مرحله دوم

بعد از آنکه نرم شدند هسته آن ها راخارج نموده و با استفاده از گوشت کوب یا پشت قاشق کمی آن ها را له کنید.

مرحله سوم

بعد از آنکه نرم شدند هسته آن ها راخارج نموده و با استفاده از گوشت کوب یا پشت قاشق کمی آن ها را له کنید.

مرحله چهارم

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید، سیر و پیاز را خرد نموده و داخل آن تفت دهید.

بعد از آنکه پیاز طلایی شد و عطر سیر در آمد، آلو له شده را به ماهیتابه اضافه کنید و کمی آب در آن بریزید تا بجوشد.

مرحله پنجم

تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید، ادویه ها را به مقدار لازم به آن اضافه کنید، بعد از آنکه خورش شما کمی جوشید تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید.

بعد از حدود ده دقیقه خورشت آلو سمنانی شما آماده است، می توانید آن را به همراه برنج یا نان سرو کنید و لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: بروزرسانی: 18 مهر 1398 شناسه مطلب: 334

به "طرز تهیه خورشت آلو ترش به روش سمنانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت آلو ترش به روش سمنانی"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید