چرا با کدوسبز لاغر می شویم؟

به گزارش شارژ 10، تهران (پانا) - جالب است بدانید خوردن کدوسبز باعث افزایش متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن می گردد. افزایش متابولیسم به معنای چربی سوزی بیشتر هم هست. بدن ما انرژی را صرف از بین بردن و سوزاندن چربی ها می نماید. ویتامین A موجود در کدو سبز یکی از نکات کلیدی در اکسیده کردن چربی ها است.

چرا با کدوسبز لاغر می شویم؟

به گزارش بهداشت نیوز، کدو سبز یکی از بهترین سبزیجاتی است که می توانید به صورت خام و یا پخته مصرف کنید. این نوع کدو کم کالری اما بسیار سیرکننده است. کدو سبز حاوی مقدار زیادی آب و فیبر است که برای کاهش وزن و لاغری کاملا مناسب است. مطمئنا می توانید از کدوسبز به عنوان یک گزینه مورد اطمینان و سالم بهره ببرید. اما واقعا چه چیز کدوی سبز را به یک انتخاب عالی برای کاهش وزن تبدیل نموده است. در ادامه با خواص شگفت انگیز این نوع کدو بیشتر آشنا خواهید شد.

به طور کلی یک و نیم فنجان کدوی سبز حاوی: 4 میلی گرم ویتامین B6، 2 گرم فیبر، 3 میلی گرم منیزم، 33 کالری،3 میلی گرم ویتامینC، 2 گرم پروتئین، 514 میلی گرم پتاسیم، 3 گرم شکر، 4 میلی گرم ویتامین K، 5 گرم کربوهیدرات، 3 میلی گرم ریبوفلاوین، ویتامین A و کاملا فاقد چربی است.

چرا مصرف کدو سبز باعث لاغری می گردد؟

به طور میانگین 100 گرم کدو سبز تنها 17 کالری دارد. این ویژگی باعث می گردد که ما بتوانیم با خیال راحت، هر چقدر از آن را که دل مان خواست مصرف کنیم. می توانید به میزانی که احساس سیری می کنید کدو بخورید اما هم زمان کالری زیادی مصرفنکنید.

کدوسبز باعث افزایش متابولیسم می گردد

جالب است بدانید خوردن کدوسبز باعث افزایش متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن می گردد. افزایش متابولیسم به معنای چربی سوزی بیشتر هم هست. بدن ما انرژی را صرف از بین بردن و سوزاندن چربی ها می نماید. ویتامین A موجود در کدو سبز یکی از نکات کلیدی در اکسیده کردن چربی ها است.

کدوی سبز حاوی فیبرهای محلول و نامحلول است

فیبرهای محلول درون کدو سبز مانع از ایجاد گلوکز در خون می شوند. هم زمان، فیبرهای نامحلول با ایجاد باکتری های مفید و سم زدا مسئولیت تقویت و حفظ سلامت اجزای سیستم گوارشی مثل روده و معده را به عهده می گیرند. در نتیجه بدن از سموم اضافه و چربی ها پاک سازی می گردد.

کدو را به چه شکلی مصرف کنیم؟

برای این سوال پاسخ های متعددی وجود دارد. برای مثال می توانید از کدوهای تازه، کوچک و ترد برای تهیه سالادهای خوشمزه بهره ببرید. کافی است کدو را بشویید و آن را به برش های خیلی نازکی تبدیل کنید تا با ترکیب آن با سایر مواد تشکیل دهنده سالاد مثل گوجه فرنگی، فلفل، خیار و سایر چاشنی ها مثل ماست و یا سرکه بالزامیک و روغن زیتون طعمی عالی به سالادتان بدهید. به غیر از این روش می توانید کدو را بخارپز کنید در کنار سایر مواد غذایی مثل گوشت، پاستا و یا حتی سایر سبزیجات سرو کنید. سوپ های تهیه شده از کدوسبز هم طعم و مزه ای عالی دارند، ترکیب کدو همراه با قارچ و سبزیجات دیگر می تواند سوپی خوشمزه و سالم باشد. توجه داشته باشید که استفاده از کدو سبزهای کوچک و تازه بیشتر توصیه می گردد چون مقدار زیادی از مواد مغذی کدو سبز در پوسته جوان آن ذخیره شده است.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 11 فروردین 1400 بروزرسانی: 11 فروردین 1400 گردآورنده: sharj10.ir شناسه مطلب: 1504

به "چرا با کدوسبز لاغر می شویم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا با کدوسبز لاغر می شویم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید