لوازم خانگی بی تفاوت به مصوبه ستاد تنظیم بازار!

به گزارش شارژ 10، علی رغم مصوبه ستاد تنظیم بازار مبنی بر ارائه فرصت 15 روزه به تولیدکنندگان لوازم خانگی در پی گرانی و کمبود محصولات داخلی در بازار، هیچ گونه کاهش قیمتی در این حوزه رخ نداده است.

لوازم خانگی بی تفاوت به مصوبه ستاد تنظیم بازار!

به گزارش خبرنگاران، در حالی که حدود دو هفته قبل ستاد تنظیم بازار مصوب کرد که فراوری نمایندگان لوازم خانگی با توجه به افزایش 40 درصدی قیمت ها و سایر مسائل و مشکلات به وجود آمده از جمله کمبود لوازم خانگی در بازار 15 روز فرصت دارند تا وضعیت موجود را بهبود بخشیده و لوازم خانگی را برای متقاضیان تامین نمایند اما سخنگوی انجمن صنفی فراوری نمایندگان لوازم خانگی ضمن بی اطلاعی از این مصوبه اظهار داشت که با توجه به ابلاغ بسته جدید دولت مبنی بر پرداخت مابه التفاوت مواد اولیه و قطعات ثبت سفارش گردیده با ارز 4200 تومانی امکان کاهش قیمت وجود ندارد.

حمیدرضا غزنوی - سخنگوی انجمن صنفی فراوری نمایندگان لوازم خانگی - در گفت وگو با خبرنگاران، در پاسخ به آخرین وضعیت قیمت لوازم خانگی پس از مصوبه ستاد تنظیم بازار مبنی بر تامین و بهبود وضعیت قیمت لوازم خانگی فراوری داخل پس از افزایش 40 درصدی محصولات فراورینمایندگان از ابتدای امسال تاکنون اظهار داشت: از سوی ستاد تنظیم بازار موضوعی به انجمن فراوری نمایندگان لوازم خانگی اعلام نگردیده است و چنین امکانی جهت کاهش قیمت لوازم خانگی وجود ندارد.

وی ادامه داد: آن گونه که شما می گویید مصوبه ستاد تنظیم بازار 11 مرداد امسال مد نظر قرار گرفته است اما 16 مرداد ماه بود که در بخشنامه جدید ارزی دولت اعلام شد باید مابه التفاوت قیمت ثبت سفارش های اجرا شده در مورد کالاهای غیر اساسی پس از 21 فروردین ماه امسال پرداخت گردد.

سخنگوی انجمن صنفی فراوری نمایندگان لوازم خانگی با اشاره به اینکه باید مابه التفاوت تمامی مواد اولیه و قطعات ثبت سفارش گردیده از 21 فروردین ماه تا زمان ابلاغ بخشنامه ارزی دوم دولت پرداخت گردد گفت: باید مابه التفاوت قیمت ارز در بازار ثانویه نسبت به دلار 4200 تومانی تامین گردیده در بسته ارزی اول توسط فراورینمایندگان پرداخت گردد؛ بنابراین حتی شاهد افزایش قیمت ها خواهیم بود.

غزنوی با بیان اینکه چنین اقدامی موجب کاهش فراوری خواهد شد اظهار کرد: پرداخت مابه التفاوت قیمت ارز نیازمند این است که سرمایه در گردش فراورینمایندگان دو برابر گردد و این مساله موجب گران شدن قیمت و کاهش قدرت خرید مصرف نمایندگان خواهد شد و در نهایت رکود تورمی دامن بازار لوازم خانگی را خواهد گرفت و تنها راه حل این است که دولت در تصمیم اتخاذ گردیده خود بازنگری کند.

به گزارش خبرنگاران، 11 مرداد ماه امسال بود که ستاد تنظیم بازار مصوب کرد در پی افزایش 40 درصدی لوازم خانگی و بروز دیگر مشکلات مانند فروش قطره چکانی در این بازار، کارگروهی برای کنترل و رصد وضعیت بازار لوازم خانگی تشکیل خواهد شد و به فراوری نمایندگان برای تامین و بهبود این وضعیت 15 روز مهلت می دهد.

منبع: isna.ir
انتشار: 15 شهریور 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sharj10.ir شناسه مطلب: 11

به "لوازم خانگی بی تفاوت به مصوبه ستاد تنظیم بازار!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لوازم خانگی بی تفاوت به مصوبه ستاد تنظیم بازار!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید