ظرفیت مغفول مانده برج نقاره خانه ری

به گزارش شارژ 10، برج نقاره خانه که بر فراز کوه طبرک در ضلع شمال شرقی اتوبان امام علی (ع) و در حاشیه این روستای تاریخی واقع شده است یکی از آثار باستانی ملک کهن ری است.

ظرفیت مغفول مانده برج نقاره خانه ری

به گزارش خبرنگاران، انسیه اسماعیلی، دهیار روستای نسوز و هفت دستگاه گفت: این روستا نگین بخش مرکزی شهرستان ری است.

وی با اشاره به موقعیت تاریخی و گردشگری روستای نسوز و هفت دستگاه گفت: برج نقاره خانه که بر فراز کوه طبرک در ضلع شمال شرقی اتوبان امام علی (ع) و در حاشیه این روستای تاریخی واقع شده است یکی از آثار باستانی ملک کهن ری است که متاسفانه به علت عدم تبلیغات مناسب و نبود زیرساخت های گردشگری کمتر کسی از اهالی شهر تهران و حتی اهالی ری از وجود این محوطه تاریخی در 2 کیلومتری هسته مرکزی شهر ری باخبر هستند.

دهیار نسوز و هفت دستگاه اعلام نمود: این روستا با وجود چندین اثر تاریخی همانند گورستان سلطنتی، استودان گبرها و گنبد اینانچ با قدمتی چند هزار ساله قابلیت تبدیل شدن به قطب بزرگ گردشگری با عنوان بام ری را دارد.

وی ادامه داد: لازمه اجرای این طرح، مشارکت و تعامل فرمانداری ویژه شهرستان ری با موضوع اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، شهرداری منطقه 20 و مجموعه دهیاری است تا با استفاده از ظرفیت های مالی و طرح های راهبردی این روستا به یکی از نقاط گردشگری تاریخی ری، تهران و حتی کشور تبدیل گردد.

اسماعیلی گفت: بی شک اجرای این طرح فرا منطقه ای علاوه بر احیاء و رونق موقعیت تاریخی ری در توسعه و جذب صنعت توریسم، اشتغال زایی اهالی و توسعه پایدار روستا تاثیر بسزایی دارد و باتوجه به این مقوله مهم که احیاء و توسعه گردشگری ری در افق منظره مدیریت معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری از جایگاه ویژه ای برخوردار است، امیدواریم به زودی شاهد تحقق این رویداد بزرگ در مهد تمدن ری باشیم.

وی در ادامه با معرفی محوطه تاریخی روستای نسوز و هفت دستگاه بیان نمود: گنبد اینانچ که بر فراز کوه طبرک واقع شده با قدمتی 800 ساله مربوط به یکی از فرماندهان ری در زمان سلطان سنجر سلجوقی است که در این محل مدفون شده است و در حاشیه این گنبد تاریخی بقایای گورستان زیرین و زبرین سلطنتی به چشم می خورد که با گذشت بیش از یک هزاره هنوز هم زیبایی و جلوه بی نظیری دارد و از اهالی شهرستان ری و مرکز برای بازدید از این مکان تاریخی دعوت می کنیم.

منبع: دنیای سفر
انتشار: 8 آبان 1403 بروزرسانی: 8 آبان 1403 گردآورنده: sharj10.ir شناسه مطلب: 2327

به "ظرفیت مغفول مانده برج نقاره خانه ری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ظرفیت مغفول مانده برج نقاره خانه ری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید