طرز تهیه کیک پارما چیکن سولیکو

کیک پارما چیکن سولیکو نوعی کیک مرغ است که به کمک پارمای مرغ تهیه می گردد و یک غذای فانتزی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. این کیک خوشمزه را می توانید برای مهمانی های خاص خود تهیه و آن را سرو کنید.

طرز تهیه کیک پارما چیکن سولیکو

پارما به گروهی از خانواده محصولات سولیکو گفته می گردد که از گوشت خالص بدون چربی همراه با ادویه جات و چاشنی ها تهیه گردیده اند. پارما چیکن دارای پروتئین با قابلیت جذب بیولوژیکی بالا است و آماده سازی آن بسیار سریع و آسان است و زمان شما را ذخیره می نماید همچنین می توانید از آن برای تهیه انواع ساندیچ، سالاد و پیتزا بهره ببرید و از طعم جدید و خوب آن ها لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کیک پارما چیکن سولیکو

  • 1 بسته پارما چیکن سولیکو
  • 1 بسته نان تست
  • 4 عدد خیارشور نگینی خرد گردیده
  • 10 عدد گردو خرد گردیده
  • یک دوم پیمانه جعفری خرد گردیده
  • یک دوم پیمانه پیازچه خرد گردیده
  • یک پیمانه سس مایونز
  • 100 گرم پنیر خامه ای
  • 1 پیمانه ماست چکیده

طرز تهیه کیک پارما چیکن سولیکو

در ابتدا پارما چیکن های سولیکو را خرد کنید و آن ها را درون ظرفی متوسط بریزید. خیارشور نگینی گردیده، گردوی خرد گردیده، جعفری و پیازچه را به ظرفتان اضافه کنید و موادتان را خوب با هم مخلوط کنید.

در یک ظرف دیگر سس مایونز، پنیر خامه ای و ماست چکیده را با هم ترکیب کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید. 90 درصد از سسی که تهیه کردید را به ترکیب پارما چیکن اضافه کنید.

اطراف نان های تست را با چاقو برش دهید و آن ها را جدا کنید. سپس یک لایه نان تست را در ظرف مورد نظرتان بچینید سپس با موادی که تهیه نموده بودید روی سطح نان ها را بپوشانید و به همین ترتیت لایه ها را تکرار کنید.

در لایه نهایی بعد از چیدن نان ها تست سطح روی آن ها را با سس باقی مانده بپوشانید و روی آن را با سلیقه خود تزیین کنید. کیک پارما چیکن سولیکو را چند ساعت در یخچال قرار دهید سپس آن را سرو و میل کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کیک پارما چیکن سولیکو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با طرز تهیه کیک پارما چیکن سولیکو

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید