طرز تهیه کیک پارما چیکن سولیکو
به گزارش شارژ 10، کیک پارما چیکن سولیکو نوعی کیک مرغ است که به کمک پارمای مرغ تهیه می گردد و یک غذای فانتزی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. این کیک خوشمزه را می توانید برای مهمانی های خاص خود تهیه و آن را سرو کنید.

پارما به گروهی از خانواده محصولات سولیکو گفته می گردد که از گوشت خالص بدون چربی همراه با ادویه جات و چاشنی ها تهیه گردیده اند. پارما چیکن دارای پروتئین با قابلیت جذب بیولوژیکی بالا است و آماده سازی آن بسیار سریع و آسان است و زمان شما را ذخیره می نماید همچنین می توانید از آن برای تهیه انواع ساندیچ، سالاد و پیتزا بهره ببرید و از طعم جدید و خوب آن ها لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک پارما چیکن سولیکو
- 1 بسته پارما چیکن سولیکو
- 1 بسته نان تست
- 4 عدد خیارشور نگینی خرد گردیده
- 10 عدد گردو خرد گردیده
- یک دوم پیمانه جعفری خرد گردیده
- یک دوم پیمانه پیازچه خرد گردیده
- یک پیمانه سس مایونز
- 100 گرم پنیر خامه ای
- 1 پیمانه ماست چکیده
طرز تهیه کیک پارما چیکن سولیکو
در ابتدا پارما چیکن های سولیکو را خرد کنید و آن ها را درون ظرفی متوسط بریزید. خیارشور نگینی گردیده، گردوی خرد گردیده، جعفری و پیازچه را به ظرفتان اضافه کنید و موادتان را خوب با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر سس مایونز، پنیر خامه ای و ماست چکیده را با هم ترکیب کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید. 90 درصد از سسی که تهیه کردید را به ترکیب پارما چیکن اضافه کنید.
اطراف نان های تست را با چاقو برش دهید و آن ها را جدا کنید. سپس یک لایه نان تست را در ظرف مورد نظرتان بچینید سپس با موادی که تهیه نموده بودید روی سطح نان ها را بپوشانید و به همین ترتیت لایه ها را تکرار کنید.
در لایه نهایی بعد از چیدن نان ها تست سطح روی آن ها را با سس باقی مانده بپوشانید و روی آن را با سلیقه خود تزیین کنید. کیک پارما چیکن سولیکو را چند ساعت در یخچال قرار دهید سپس آن را سرو و میل کنید.
منبع: کتاب کاله