طرز تهیه سالاد سزار همراه با یک سس مجذوب کننده

به گزارش شارژ 10، اگر از سالاد فصل خسته شده اید و در پی یک سالاد متفاوت و در عین حال رژیمی هستید، از سالاد سزار غافل نشوید.

طرز تهیه سالاد سزار همراه با یک سس مجذوب کننده

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار:

  • کاهو: یک بوته شسته شده
  • سینه مرغ: 1 عدد
  • نان تست یا باگت: سه عدد
  • روغن زیتون: 1/4 فنجان
  • لیمو ترش تازه: 1 عدد
  • گوجه گیلاسی(برای تزیین): اندازهی

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار:

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پنیر پارمسان: 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر: دو حبه
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم

طرز تهیه سس سالاد سزار:

1. ابتدا تخم مرغ ها را به مدت دو دقیقه بگذارید تا آب پز گردد، توجه داشته باشید تخم مرغ ها نباید ببندد.

2. کاسه ای مناسب انتخاب کنید و سیر له شده، روغن زیتون، پنیر و زرده تخم مرغ ها را داخل آن ریخته و به مدت 4 دقیقه هم بزنید.

3. زمانی که مواد تغییر رنگ داد و رنگ آن سفید شد، سرکه و ادویه ها را اضافه نموده و 2 الی 3 دقیقه هم بزنید تا زمانی که شکل سس مایونز را به خود بگیرد.

4. حالا سس را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

طرز تهیه سالاد سزار:

1. برای درست کردن سالاد سزار ابتدا نان تست را تا حد امکان به شکل مربع برش بزنید و با اندازهی روغن زیتون و سیر له شده روی نان ها را چرب کنید.

2. نان ها را داخل سینی فر بچینید و برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری گردد.

3. البته برای سوخاری کردن نان ها می توانید از مایکروویو، توستر یا حتی ماهیتابه بهره ببرید.

4. سپس سینه مرغ را نصف می کنیم تا نازک تر گردد و راحت سرخ گردد؛ سپس با سیر له شده و روغن زیتون که از سس سالاد کنار گذاشته بودیم آن را مزه دار می کنیم و سپس اندازهی نمک و فلفل اضافه می کنیم و سینه مرغ مزه دار شده را مدتی کنار می گذاریم تا مواد جذب سینه مرغ گردد.

5. سینه مرغ را با حرارت بالا درون تابه سرخ کنید و این نکته را در نظر داشته باشید که حتما باید شعله حرارت بالایی داشته باشد تا سینه مرغ به علت از دست دادن آب آن سفت نگردد. بعد از سرخ شدن سینه مرغ را به قطعه های میانه تقسیم کنید.

6. ظرف سالاد را آماده کنید و کاهو را داخل آن خرد کنید، بهتر است قطعات کاهو نه زیاد ریز و نه زیاد درشت باشد.

7. حالا نان سوخاری شده را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، سپس قطعات سینه مرغ را اضافه کنید و گوجه گیلاسی را روی سالاد سزار تزیین کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و اندازهی لیمو روی آن بچکانید تا خوش عطر و خوش طعم گردد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: sharj10.ir شناسه مطلب: 1755

به "طرز تهیه سالاد سزار همراه با یک سس مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد سزار همراه با یک سس مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید