تأثیر شگفت انگیز گوجه فرنگی در پیشگیری از سکته مغزی

به گزارش شارژ 10، مطالعات جدید نشان می دهد لیکوپن موجود در گوجه فرنگی می تواند احتمال ابتلا به سکته مغزی را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.

تأثیر شگفت انگیز گوجه فرنگی در پیشگیری از سکته مغزی

به گزارش خبرنگاران، یک مطالعه علمی ثابت نموده است که مصرف مستمر گوجه فرنگی 59٪ خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.

این مطالعه علمی که در ژورنال نیورولوژی انگلیس منتشر شده است، توانایی گوجه فرنگی را در کاهش خطر سکته مغزی تا 59 ٪ در صورت مصرف مستمر ثابت نموده است.

این مطالعه تأکید می نماید در افرادی که بالاترین میزان لیکوپن در خون را دارند، ماده ای که توسط رنگ قرمز موجود در گوجه فرنگی تأمین می گردد، خطر سکته مغزی ناشی از لخته شدن خون در 12 سال آینده به طور قابل توجهی کمتر خواهد بود.

این مطالعه بر نقش لیکوپن در معالجه بیماری های قلبی عروقی تأکید نموده و نشان می دهد که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است.

در این مطالعه گفته شده است که پخت گوجه فرنگی با استفاده از روغن باعث افزایش جذب لیکوپن در بدن می گردد، بنابراین سوپ و باساتا گزینه های خوبی هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 29 خرداد 1400 بروزرسانی: 29 خرداد 1400 گردآورنده: sharj10.ir شناسه مطلب: 1639

به "تأثیر شگفت انگیز گوجه فرنگی در پیشگیری از سکته مغزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تأثیر شگفت انگیز گوجه فرنگی در پیشگیری از سکته مغزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید