اولین تیزر محافظان کهکشان 2 حسابی بامزه است
به گزارش شارژ 10، اولین تیزر کوتاه از دنباله فیلم محافظان کهکشان (Guardians of the Galaxy) منتشر شده است؛ همانطور که از دنباله سرگرم کننده ترین فیلم استودیوی مارول انتظار دارید، تیزر قسمت دوم محافظان کهشکان پر از صحنه های بامزه و هم چنین بانمک است. تمام شخصیت هایی که در قسمت اول دوست شان داشتیم، در تیزر Guardians of the Galaxy Vol. 2 حضور دارند؛ از استار-لرد گرفته تا راکت راکون و صد البته گروت!

خوشبختانه نمی توانیم چیزی از قصه و داستان فیلم متوجه شویم و تیزر فیلم، وقت انتظار را برای مان سخت می نماید. گامورا (Zoe Saldana) و نبیولا (Karen Gillan) را می توانیم در تریلر فیلم ببینیم. باورمان نمی گردد که کارن گیلن برای قسمت دوم فیلم هم دوباره سرش را از ته تراشیده است!
شخصیت یاندو (Michael Rooker) هم در این تیزر کوتاه حضور دارد، اما در مقایسه با قسمت قبلی فیلم، خفن تر شده است و مدل موی بامزه ای دارد.
می توانیم از صحنه هایی که در تیزر می بینیم متوجه شویم که قسمت دوم Guardians of the Galaxy هم قرار است حسابی بامزه باشد.
جیمز گان (James Gunn)، کارگردان قسمت اول محافظان کهکشان، دنباله آن را هم می سازد. این موضوع از همان ابتدای شروع تریلر و با شنیدن موسیقی تیزر معلوم است. آهنگ Hooked on a Feeling را در فیلم اول به خاطر دارید؟ تیزر Guardians of the Galaxy Vol. 2 هم از این قطعه استفاده نموده است.
قسمت اول محافظان کهکشان یکی از برترین سورپرایزهای سال 2014 بود. این فیلم نه تنها توانست فروش بسیار خوبی داشته باشد، بلکه از سوی منتقدان هم بسیار مورد توجه نهاده شد؛ طوری که باورمان نمی گردد فیلمی می تواند به مسخرگی Guardians of the Galaxy این قدر پیروز و محبوب گردد؛ البته منظورمان مسخره از نوع خوب و بانمک اش است، نوعی که باعث می گردد با صحنه صحنه فیلم ارتباط نزدیک برقرار کنید.
پیروزیت بسیار بالای قسمت اول محافظان کهکشان، سطح انتظارات را از دنباله این فیلم بسیار بالا برده است. فیلم Guardians of the Galaxy Vol. 2 قرار است در روز 5 می سال 2017 میلادی اکران گردد.
در ادامه می توانید اولین تیزر فیلم را ببینید.
منبع: The Verge
منبع: دیجیکالا مگ