اوردوس (Ordos) شهری دیگر در چین که خالی از جمعیت است

به گزارش شارژ 10، بله عنوان درست است باوجود جمعیتی بیش از 1.6 میلیارد نفر در چین، شهرهای تازه سازی در این کشور یافت میشود که خالی از سکنه رها شده اند، یکی از این شهرها اوردوس (Ordos) نام دارد که با وجود طراحی زیبا و سرمایه کلانی در ساخت آن صرف شد خبری از شهروندان علاقمند در آن نیست در ادامه به دلیلد این شهرهای خالی از سکنه در چین خواهیم پرداخت.

اوردوس (Ordos) شهری دیگر در چین که خالی از جمعیت است

اوردوس در ساختار یک مکان آرمانی و هنرمندانه ساخته شده است. پس از گذشت بیش از یک دهه از ساخت شهرک اوردوس واقع در شهر کنگباشی، در چین، به منظور سکونت مردم، هنوز هم خالی از جمعیت است. زمانی که دولت چین، مبادرت به ساخت این شهرک کرد، تخمین می‌زد که بیش از یک میلیون نفر در این شهر ساکن شوند. اگرچه حدود 100.000 نفر در آنجا ساکن شده اند، اما ضرر مالی میلیارد دلاری را برای دولت چین به همراه داشت.

عکاسی با نام رافائل اولیور، به بررسی بازخوردهای تصویری ای پرداخته است که در طول سالیان نه چندان طولانی از احداث این شهر کوچک در چین با آن ها برخورد کرده است. اولیور به عکاسی از شهرک اوردوس که وسعتی در حدود 355 کیلومتر مربع دارد پرداخته است. وی در مصاحبه‌ای با news.com.au می گوید عکس های او بیش از آنکه به مسئله خالی بودن شهر بپردازد به پیشرفت‌های چشمگیر آن پرداخته است.

این عکاس فرانسوی کل فضای شهر را که متشکل از بخش های مختلفی است، با تمام احساس ترسی که از سکوت حاکم بر آن وجود دارد، بسیار زیبا می داند. از نگاه او، این شهر که از آن به عنوان خانه یاد می کند، از هر گونه سر و صدا و شلوغی بدور است.

اولیور می گوید که برخی از مردم در این شهر زندگی می کنند اما تعداد آن ها کم است. در نگاه اول ساختمان شهر بسیار تمیز به نظر می رسد و جمعیت کمی در آن به چشم می خورد و کاملا معلوم است که ساختمان های این شهر با عجله ساخته شده اند.

در میان رسانه های غربی، شهر اوردوس اشتباها به عنوان شهر ارواح شناخته می شود .این شهر در حومه قرار دارد و مورد توجه عکاسی چون اولیور قرار گرفته است. چرا که او عمدتا از حومه ها عکاسی می کند.

اولیور از موزه شهر اوردوس هم دیدن کرده است. او درباره ساختمان های این شهر می گوید: کاملا مشخص است که ساختمان ها با سرعت زیادی ساخته شده اند و در ساخت آن ها مصالح ارزان قیمتی به کار گرفته شده است. با این حال طراحی زیبایی دارند.

بسیاری از این ساختمان ها طی 20 سال اخیر ساخته شده اند اما در وضعیت استحکامی خوبی قرار ندارند. الیور در دیدار از موزه شهر اوردوس، ساختمان آن را سمبلی از ساختمان های کل این شهر می داند که دور افتاده و خالی از جمعیت هستند.

او می گوید: در موزه شهر اوردوس تنها یک دایناسور پلاستیکی، یک درخت عجیب گریسمس و یک دکه شکلات فروشی مشاهده می شود. این رقت انگیز است که موزه ای چنین باشد. سقف موزه در حال فرو ریختن است و گچ های روی دیوار هم به صورت لایه هایی آویزان و در حال ریختن، است.

الیور که به دیدن مناطق حومه ای و عکاسی از آن ها علاقه بسیار دارد، قصد دارد به پایونیانگ (Pyonyang) در شمال کره سفر کند و به عکاسی از پیشرفت های این منقطه بپردازد.

این شهر با مشکلات عدیده ای نیز دست و پنجه نرم می کند که یکی از آن ها عدم بازپرداخت وام هایی است که سازندگان آن دریافت کرده اند. علاوه بر آن، هزینه های زندگی در این شهر بالا است و این یکی از دلایل عدم علاقمندی مردم به سکونت در آن است. دولت درصدد است با فراهم آوردن امکانات خوبی از جمله مدارسی با کیفیت بالا، مردم را به زندگی در آن ترغیب کند. اگرچه ایجاد انگیزه های این چنینی، می تواند در افزایش جمعیت مردم این شهر موثر باشد، با این حال هنوز هم انتظارات دولت را برآورده نمی سازد.

انتشار: 28 خرداد 1397 بروزرسانی: 22 مهر 1399 گردآورنده: sharj10.ir شناسه مطلب: 3

به "اوردوس (Ordos) شهری دیگر در چین که خالی از جمعیت است" امتیاز دهید

1 کاربر به "اوردوس (Ordos) شهری دیگر در چین که خالی از جمعیت است" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اوردوس (Ordos) شهری دیگر در چین که خالی از جمعیت است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید